top of page

CURRENT PRODUCTION

Only In Dreams is not an ordinary film. It is made with a great passion by actors, who are not after glory or money. They do it because it is a good story worth of filming, and because making the film is fun. That's also why you should see it.

 

Vain Unelmissa ei ole tavallinen elokuva. Sen ovat tehneet näyttelijät, jotka eivät juokse rahan tai kunnian perässä. Sen sijaan he tekevät elokuvan koska tarina on sen arvoinen ja elokuvan teko on intohimoisen hauskaa. Siksi tämä elokuva kannattaa myös katsoa.

 

OID is recorded in cinema 4K (4096x2160) with Panasonic GH4 camera. Editing is made with Magix video edit pro with a 5.1 surround sound. No animals are harmed and there is no violence or sex. But the film is fun and cool despite of this.

Tavoitteemme on tehdä kiinnostava elokuva ilman väkivaltaa, jonka voi jokainen katsoa ja josta jokainen löytää oman tarinansa.

Elokuvan kaikki tekijät ovat amatöörejä, eikä meillä ole ulkopuolista rahoitusta. Olemme kuitenkin päivittäin hienoja kokemuksia rikkampia.

bottom of page